top of page
Tieba Ramen en Deuren BVBA

Rolluiken: de comfortabele en veilige oplossing

Gaat u bouwen of renoveren en zoekt u de perfecte manier om uw woning doeltreffend te verduisteren? Of zoekt u een veilige manier om uw woning ’s avonds gezellig af te sluiten van de buitenwereld? Ontdek dan een wereld van mogelijkheden bij Tieba in Zonhoven, dé rolluikexpert van Limburg.

Rolluiken bieden u verschillende voordelen:

  • Ze zijn mooi. De nieuwste generatie rolluiken blinkt uit in design en is beschikbaar in verschillende kleuren.

  • Ze zijn veilig. Geef inbrekers geen kans met efficiënte rolluiken. U beschermt uw raampartijen en deuren nóg beter tegen ongewenste bezoekers.

  • Ze zijn discreet. Vanaf nu kijkt niemand nog binnen als u dat niet wilt. Rolluiken zorgen voor meer privacy in uw woning.

  • Ze zijn gemakkelijk. Wilt u ze handmatig bedienen of kiest u voor een automatisch systeem? Rolluiken verhogen uw wooncomfort aanzienlijk.

  • Ze zijn budgetvriendelijk. Rolluiken voegen een extra isolerende kracht toe aan uw ramen en deuren. U houdt de koude buiten én bespaart op uw energiefactuur. Bovendien hanteren we bij Tieba eerlijke, correcte prijzen – voor product én plaatsing.

Tieba rolluiken

Een complete service in rolluiken

Voor rolluiken van superieure kwaliteit komt u langs bij Tieba in Zonhoven. We bieden u een prachtig assortiment aan rolluiken van Soprofen. Dit gerenommeerde merk bouwt rolluiken die uitblinken in vormgeving en gebruiksgemak.
Kom bij ons langs en laat u adviseren door onze experts. Tieba zorgt voor een volledige opvolging van uw bestelling – van het maken van uw keuze tot de installatie van de rolluiken aan uw woning.

Ontdek snel meer: breng een bezoekje aan Tieba! We helpen u met de glimlach verder en maken een scherpe prijs voor uw bestelling.

Rolluiken

Vindt hier meer informatie over specifieke rolluiken.

Inbouwrolluiken

Voorzetrolluiken

Rolluiken uit 1 stuk

Tieba, uw expert voor kwaliteitsvolle rolluiken (Zonhoven, Limburg)

bottom of page