top of page
Tieba Ramen en Deuren BVBA

Ramen in pvc en aluminium

Familiebedrijf Tieba vervaardigt en plaatst alle pvc ramen, kozijnen en raamprofielen in regio Limburg. Naast kunststof kan u bij ons eveneens terecht voor aluminium als basismateriaal. Zowel uw nieuwbouw- als renovatieproject pakken wij aan, en wij verzorgen de volledige afwerking. Reken daarbij op uitstekende uitvoeringskwaliteit, snelle service en glasheldere afspraken.

Geraamde kosten

23 jaar ervaring betekent onbetaalbaar vakmanschap in PVC en aluminium ramen in Limburg. Maar toch blijven onze tarieven messcherp. In de prijs zit een perfecte afwerking en feilloze plaatsing. Een staaltje van ons kunnen vindt u in de toonzaal naast ons atelier.

Ramen en uit

U bestelt, wij leveren zo snel mogelijk. Niet alleen ramen, maar als u dat wenst ook rolluiken en ventilatiesystemen. U kiest bovendien tussen dubbel glas of hoogrendementglas. Beide garanderen uitstekende akoestische en thermische isolatie, maar ook bescherming tegen ongewenste bezoekers.

Tieba Ramen en Deuren bvba, PVC en Aluminium Ramen, Zonhoven

Wij zijn de referentie in PVC en aluminium ramen, kozijnen en raamprofielen. Vraag een prijs offerte bij Tieba in Zonhoven, Limburg, dichtbij Hasselt.

bottom of page